Post by bedmelihosou on Feb 12, 2022 7:25:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами повече ресурс ▞▞▞
▞▞▞ DIY Fashion Star - Design Game 2022 version ▞▞▞
Е, предполагам, че е сладка концепция... но имам някои... проблеми с това. Като че ли не ми позволява да добавям екранни снимки в 90% от времето, а графиката изглежда някак евтина или лепкава? Също така не ми харесва как по същество ВСИЧКО струва пари, като... много пари. Бих искал също безплатни дизайни на бикини, защото нямаме xd и твърде много реклами.
Тази игра е много добра Харесва ми, защото можете много добре Харесва ми, защото можете, има много различни нива и можете да поставите своя собствена снимка върху дрехите, които проектирате, така че мисля, че трябва да дадете на хората повече шансове да играят тази игра
Тази игра е добра, има само един проблем, твърде много реклами всяка една секунда - толкова е досадно. Толкова съм близо до изтриването на играта!
Това е хубава игра, но имам голям проблем. Когато гледах реклама, за да получа достъп до един вид панталони, когато приключи, ми каза, че е заключена! толкова съм разочарован.
добре, така че ОБИЧАМ LOVEEEEEEEEEE тази игра. според мен е вдъхновяваща, перфектна за моята възраст и наистина е страхотна, нека кажем, че ако мога да ви дам 10 звезди, рекламите, които не ме интересуват, все още са толкова перфектни и вдъхновяващи, колкото може да бъде обичайте това! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Обичам тази игра, толкова много дизайни за създаване. Мисля, че тази игра е насочена към по-малки деца, но е страхотна за всяка възрастова група. страхотна игра, не мога да спра да играя!
Обичам тази игра. Защото, когато порасна, искам да бъда дизайнерът и тази игра ще ми помогне да направя новите дрехи. Но някои от елементите са заключени. Ето защо, когато хората чакат новите ми рокли, не мога направи ги. Нямам никакви предмети, за да ги направя. Но аз обичам тази игра. Благодаря ви, че направихте тази игра. Иска ми се да можете да правите много и много игри.
Обичах това приложение, но стигате до точката, в която буквално не можете да направите нищо, ТРЯБВА да купите пакета, за да направите последната стъпка от четвъртата си поръчка! МРАЗЯ ТОВА ПРИЛОЖЕНИЕ! Но виждам всичките трудни усилия, положени в героите, това е всичко
В секундата, когато отворите приложението AD и след като стигнете толкова далеч в играта, трябва да платитеза останалото е лоша игра
Моята внучка наистина харесва това приложение. Тя обаче ми казва, че не е в състояние да промени цвета на косата и кожата на модела. Това е разочароващо, защото не представлява всеки. Момичетата трябва да могат да променят цвета на косата и кожата, за да представят себе си. Надявам се скоро това да бъде променено.
Тази игра е наистина забавна, но има много добавки и трябва да можете да я режете както искате. не там, където режете определени дрехи по определен начин. Но тази игра е много забавна 🤗
Много хубава игра, но виси много, така че трябва да я изтрия и когато виси е много досадна. Но ще дам 5 звезди. Ще кажа, че това е много хубава игра, наистина имаме толкова много харесвания, че е толкова забавно да се играе. И бих искал само да кажа, че това е много, много много, много хубава игра. Съгласен ли си също коментирай. Вие ли сте, да или не.
Сладка игра, но количеството реклами беше малко, тогава всички опции, които исках, които изискваха реклами за отключване, нямаше да ми дадат никакви реклами. Графиката беше наистина сладка и вървеше добре и бях щастлив, че играта беше същата като това, което ми показа рекламата им. Бих му дал 5 звезди, ако не беше проблемът с рекламите.
След като наистина влезеш в играта, беше наистина забавно, защото мразя как кара хората да искат неща, които сега са заключени, а аз трябва да ги купя.
Не ми харесва, че трябва да купувам неща, за да изпълня 3 от четирите мисии, които трябва да изпълня. Разбирам, че добавянето на приходи е голяма работа за безплатни игри, но сериозно някои от нас не могат да плащат за задължителни неща, необходими за мисия, като един оранжев бутон
DIY Fashion Star - Design Game Lomu spēles wwbr
тази игра ме накара да разкрия креативността си и ме вдъхнови да се изявя и да покажа на хората какво мога. Надявам се да променят цялата игра на безплатна, но такава добра игра е безценна и си заслужава, просто не точно. Наистина искам да пробвам останалите кърпи и да пробвам грима, когато мога.
Това е добра игра. Причината, поради която дадох 3 звезди, защото се зарежда бавно и има твърде много реклами. PLS по-малко реклами и зареждането да е малко по-бързо. Благодаря. LOL
обичах го, но сега е много бавно. екранът за зареждане просто отива на 40% и след това казва, че играта е спряла. моля, поработете върху това 👌
Тази игра е хубава, но нивата трябва да бъдат отключени и трябва да е безплатна, но играта е супер моля променете я и запазете всички нива отключване и безплатно офлайн
Играта е много яка. ❤💕😍😘😁
Твърде много реклами, беше тук за може би 5 минути.
Istg тази игра- Дава ми изскачащи реклами, които дори когато свършат, не мога да пропусна, така че трябва да изляза от приложението и да се върна. 😠Това се случва твърде често. Също така, за модна DYI игра (направи си сам е ключовият термин тук) няма почти достатъчно от DIY частта. Ние дори не трябва да решаваме какви дрехи да правим. Освен това тази игра вероятно е насочена към деца, така че какъв пример са вие, като обличате супер къси ризи и шорти А цените са просто ВЪЗМОЖИТЕЛНИ!!! 😡🤯🤑
НАЙ - ЯКАТА ИГРА ☺😊😊😂😃😉😉😇😅😅
Значи играта е много крашава(в превод означава че много забива)не мога да играя като правя рокли трябва да си продам бъбрека че да си купя да правя рокли
Тази игра е доста хубава, но трябва да купувате предимно всичко в тази игра. Купуването на повечето от елементите, за да ги отключите. Диамантите са редки валути и обикновено са по-малко или не са налични. Гледането на реклами е добре от плащането.
DIY ファッションスター ロールプレイング smw
❤❤❤
Трудно е да се насладите на игра, когато 2/3 от съдържанието е заключено и няма начин да го отключите, освен да го купите.
най-лошото приложение някога! всеки път, когато се опитам да направя дизайна на задната страна на ризата/полата, нещото не ми позволява да го направя! Толкова съм разочарован от това приложение в момента и то просто ми губи времето, мислех, че ще бъде забавна игра, но предполагам, че греша. И НА ЧОВЕКА, КОЙТО НАПРАВИ ТОВА ПРИЛОЖЕНИЕ, МОЛЯ, ДА ГО ПОПРАВИТЕ! ТОЛКОВА Е РАЗЧИТАЮЩО! и нямам време чао! о и не забравяйте НИКОГА НЕ ИЗТЕГЛЯВАЙТЕ ТОВА ПРИЛОЖЕНИЕ НИКОГА В ЖИВОТА СИ ОТНОВО! И НА ТЕЗИ, КОИТО КАЖАТ, ЧЕ ТАЗИ ИГРА Е СТРАХОТНА, ЩЕ КАЖА, ЧЕ ТАЗИ ИГРА Е ПОВЕЧЕ КАТО "БОКЛУК"
Мисля, че тази игра ме накара да мисля извън рамките на примера, помислих си хммм какво да кажем за двустранна пола. Мисля, че графиката е невероятна и контролите също са невероятни, а геймплеят е невероятен. Мисля, че възрастовото ниво е много и казва за тийнейджъри и мисля, че трябва да е за всяка възраст. Това е единственият ми недостатък. Имам играта само от една седмица и я харесвам толковаоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооoooooooooooooooooooooooooooo даў има има имам предвид, винаги да има пет звезди, ако не сте съгласни, моля, кажете ми. благодаря за raeding.
Още вчера (когато си я свалих) станах на първо място
Много яка игра
Уважаеми TabTale. Моля, обърнете внимание. Трябва да призная, че това е много добра игра. Страхотен убиец на времето, пристрастяващ и много вдъхновяващ. Но има твърде много реклами. В много секции трябва да купуваме артикули с истински пари. Не мислите ли, че е твърде много за този тип игри. Затова ви моля да ги премахнете и да направите нещата безплатни. Или те биха струва парите, които печелим в играта.
Играх това приложение само четири пъти. Момче от клиенти дойде и поиска промяна на плата, който той искаше, но кърпата беше заключена, след това, когато другият клиент пристигна, тогава дори тя поиска промяна в този момент, аз имам този плат, който тя искаше, но показва същата рокля на момчето . Така че оттогава не съм склонен да се занимавам само с дизайн на клиенти, така че моля, поправете това. Така че давам само 2 звезди, за усилията, които всички положихте, за да направите тази игра. Така че съжалявам, ако си тъжен
Christmas Fever Cooking Games Аркадни huj
Супер!!!!!!!!!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷
Стартирайте играта и AD изскача. След това Всеки път, когато докоснете бутон, ви отвежда до екран за зареждане, в който се появява друга реклама..... Току-що започнах да играя и вече ми е скучно. Можете ли да го направите AD Incentive като някои от другите интелигентни игри там. Това означава, дайте ни точка а за гледане на вашите реклами.
Също така мисля, че играта е наистина забавна, защото можете да започнете да стилизирате дрехите, които не искате
не го харесвам заради вашите реклами, аз също не го харесвам, защото трябва да плащате за всичко, не ми харесва, че трябва да се налага, това е много пари, направете рекламите си за игри безплатни и се уверете, че човек трябва да плаща пари за всичко
Имаме твърде много реклами, че дори не можете да играете играта. Щеше да е добре, ако не бяха рекламите.
Тази игра е наистина забавна и няма реклами, има само реклами, когато натиснете върху нещо, което се нуждае от добавяне, за да го получите.🎠🎠⛄⛄☃️☃️🌈🌈🌈🎊🎉🎉🐶🐶🐕🐕🐩🐩🐕🐩🐕🐩 🦊🦊🦊🦊🐖🐖🐷🐷🐵🐵🐒🐒🐈🐈🐈🐂🐃🐃🐄🐄🐃🦁🦁🦁🦁🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🐨🐨🐨🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐹🐹 🐰🐰🐇🐇🐇
! Хей, DIY момичета, чухте ли? В града има нова кралица на модния дизайнер „Направи си сам“ - да, точно така - ВИЕ!!! Освежете гардероба си със стилен моден дизайн DIY проекти! Облечете се в новите си тоалети. Покажете своя талант на моден дизайнер „Направи си сам“ във вашия видео канал за моден дизайн – спечелете огромна база от фенове! На път сте да взривите света с всичките си страхотно стилни умения за моден дизайн „Направи си сам“. Бъдете креативни със супер забавни проекти за обличане „Направи си сам“. Използвайте въображението си и завъртете ордината си
добре замразяване след всеки 10 минути и yh
Това е хубава идея за игра, която харесвам, че можете да поставите снимки от вашата галерия като дизайн, но повечето неща са заключени. Разбрах, че компаниите за игри трябва да правят пари по някакъв начин, но роклите са заключени, половината грим е заключен, косата е заключена, половината стикери са заключени и т.н. Отново, концепцията ми харесва, просто има много заключени артикули.
Давам 3 звезди защото играта е каква и можеш да си направиш и собствените дрехи , също като в играта , но пък играта е до някъде бебешка
Тази игра е толкова готина и забавна, но проблемът е, че не можем да отключим прически, рокли и толкова много неща. Това просто раздразни и разочарова 😔. И когато се опитаме да го отключим, той иска пари. Моля, поправете това и направете всичко безплатно без пари. Ако отстраня този проблем, ЩЕ ДАДАМ 5 ЗВЕЗДИ. Но като цяло тази игра е добра и я харесвам 😊.
Тази игра е много лоша. Продължава да затваря играта, но не знам защо. Всичките ми други игри работят добре, но тази продължава да се затваря сама. Не мога дори да направя третия дизайн.
Харесвам тази игра много добре, но има много реклами и много много, много много хубава, харесвам я толкова много
Страхотна игра, обичам я, но има голям проблем! Всички мои куестове за дизайн ми казват да използвам неща, които не мога да получа! И няма да ги купувам само за куестове! Моля, променете това.
Обичах тази игра, имах я на старото си устройство, но няма да се изтегля на устройството. Много съм разочарован, но му дадох три звезди, защото знам колко невероятна е тази игра.
толкова много реклами и лошо качество, стената е замъглена и отнема много от зареждането беше наистина лоша и НЕ препоръчвам тази игра, защото не беше добра и не ми харесва много трудни контроли, както и НЕ ВЗЕМЕТЕ ТАЗИ ИГРА НЕ ПРЕПОРЪЧВАТЕ, ако все пак купите тази игра, тя наистина е гъглива и рекламите се появяват всяка секунда