(Android/iOS) State of Survival: The Zombie Apocalypse puan arttırma hilesi
Feb 12, 2022 7:28:21 GMT
Post by bedmelihosou on Feb 12, 2022 7:28:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ State of Survival: The Zombie Apocalypse ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ State of Survival: The Zombie Apocalypse IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ puan arttırma hilesi ▞▞▞
▞▞▞ State of Survival: The Zombie Apocalypse 2022 version ▞▞▞
Bu oyundaki keder korkunç. Diğer oyunculara saldırmak için herhangi bir seviye veya savaş gücü kısıtlaması yoktur, bu nedenle 200+ milyon savaş gücüne sahip bir lvl30, soğumadan bir yerleşime saldırabilir ve saldırmaya devam edebilir. Oyun bir yere kadar eğlencelidir ama sürekli saldırıya uğrarsanız ve konumunuzu yeniden inşa etmek haftalar sürerse, silme ve devam etme zamanı gelir.
Bu seçenek orada olsaydı, bu sıfır yıldız olurdu. Kötü çalışan oyun.. geliştiriciler her olayı her seferinde değiştirir. Yüzde 80'i durumu daha da kötüleştiriyor.. Bolca böcek var! Boş sözler. Noel için burada para harcamanızı istemeyeceğiz. Sonra skin sattı. Belirli bir uyruğu özel görünümler ve ödül kodları ile ödüllendirirler. (Asyalı) Hiç bir oyuncu alt grubuna bu kadar önyargılı bir oyun görmemiştim. (Asyalı) Canlı etkinlik yayını için tuttukları salaklar var. SADECE Asya saat dilimini kullanıyorlar. Büyük eyalet etkinliği ABD saat 2'de başlıyor
Bir çok oyuncu için güçlü olmak için var ama sizin için çok daha fazla olmak için böyle bir tahminde bulunmamanıza izin vermiyorsunuz. Bu yüzden bir çok oyun arkadaşını kaybetmeyi ve devam etmeyi sürdürüyorlar. Zaten bu döviz kuru kafa karıştırıyorsunuz. Zaten pahalı olan bir çok paket oyuncu gibi olacaklar
Bir yıldır oynuyorum, çok sıkıcı olmaya başladı ve nakit kapma etkinliklerinden başka bir şey değil. Grafikler ve oynanış beni içine çekti, ancak reklamı yapılan grafiklerle aynı değildi. Bu oyun sadece satın almak için sürekli bombardıman oldu. Oyunu kazanmak için kesinlikle ödeme yapılır. gücü korumak ve sürekli yeni (sadece para satın alabilir) özelliklere ayak uydurmak için çok pahalı.
State of Survival: The Zombie Apocalypse Strateji Oyunları rcau
BEN --DARK-LORD-- Ben akardır oynuyorum olmak oyundan tam keyif almaya başlamak için, birliyinin yanında bir anda çok yüksek seviyeli de düşman olmak bire belirdi ve hepsi tankta 100 milyonun iken birsen bana saldırdı ve bir kaç dakika içinde ilkm sıfır oldu. Düşman birlik bir anda bir anlaşma yolunda veliklerimi o bir kaç dakika da aldılar. Bütün askerlerim öldü. Oyun şimdi daha zor ve hiç bir şeyi yükselemiyorum. Neden hepsi sadece bana saldırdı.
Bunu uzun süre oynamak istiyorsanız önerilmez. Aylık etkinlikler, oyuncuların iyi bir sıralama elde etmek için önemli miktarda harcama yapmasını gerektirir.
Eğlenceli bağımlılık yapan bir oyun. Görevi tamamlamak için bol miktarda ödül veriyorlar.
HER ŞEY için çok para harcamaya hazır olun. Eğer yapmazsan, yavaş büyürsün. Para çukuru oyunlarından çok yoruldum. Aşağıdaki geliştirici yorumu bir şakadır. Para harcamak zorundasın yoksa ilerlemezsin. Büyük bir ittifaka katılmak size SADECE SATIN ALabileceğiniz eşyalar kazandırmaz. Bu oyun tamamen GELİŞTİRİCİLER İÇİN PARA yapmakla ilgilidir. Şimdi bunun yalan olduğunu söyle, sana meydan okuyorum.
Pazza Cucina - Il Ristorante dello Chef Arcade ljck
Yeni gelen ile ilgili sorunda olmak üzere 10 adet olduğu durumdayken oyuntesbit atıyorum her zaman yolunda gidiyor.
Yapacağınız kişinin içinde edeyim. Kaynaklarımızı çalıyorsunuz. Parayla satın diyemi.
State of Survival Hileli Mod Apk indir - State of Survival: Survive the Zombie Apocalypse, kıyamet sonrasında zombilere karşı hayatta kalma oyunudur.
Eğlenceli bir oyun. İlk çıktığı zaman S24'te başladı. Ve neredeyse 3.senemi doldurdum. Bu sevgi olmayan tek şey üyeli eyalet sistemi. Yenileri oluşturan ilk 200 devleti öldürdünüz. Lütfen eski devletler için acil bir çözüm bulun.... Ve devletlerin ölmemesi için acil bir çözüm bulun...
Paket fiyatları çok fazla değer alıyorlar fiyatlarda uygun fiyatlı.Bizde dolar yüksek olduğu için alamıyoruz.şartlar eşit değil.eğer böyle devam edebilir olanlar sahip olamaz.paket fiyatlarından düşmeli.
Şu ilk hesabımda geri gönderirseniz sevinirim. Yazdım ama daha cevap gelmedi. Lütfen dikkate alın
Cevap verme sistemi var mı? robotik duygular, otomatik mesajlar. saçmalık.
Oyundan sonra oyuna giremiyorum tam oyun açılacakken bir anda oyundan çözümleniyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4 saattir giremiyorum ler tüketebiliyorlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
State of Survival: The Joker Collaboration रणनीति xqzc
Merhaba Bu oğlu oyun oynamak güzel ama ben oyunu oynamak için çok severdim.bu yeni bir savaş için uygun.
State of Survival: The Zombie Apocalypse'i masaüstünde oynamak için klavye ve fare kontrolünü kullanın. ... Kategori: Strateji Oyunları.
bu oyun sürekli donuyor. yeniden başlamanız gerekiyor. . onun kullanımı orta sınıf bir oyun
Para harcamadan bu oyunda başarılı olamazsınız. BİR TON para. F2P oyuncuları bu nedenle haklarından korkunç bir şekilde mahrum bırakılır ve genellikle hayal kırıklığından dolayı bırakırlar. Geliştiriciler ayrıca sık sık çifte ücret alır ve bu çifte ücretler için geri ödeme talep ettiğiniz için sizi cezalandırır. Biraz rekabetçi olma isteğinize güveniyorlar. Kendinize biraz zaman ve paradan tasarruf edin. İndirmeyin.
Hala büyük bir sorun Gecikmeler ve oyun kontrolleri donuyor. Oyun oynama süresinin% 80'i çok gecikmeli. Ve savaş sırasında hızlanırsanız. Oyun donma anı yaşıyor ve hatayı düzeltmek için oyunu yeniden başlatmam gerekti. Gittikçe daha da kötüye gitti, oyunda çok fazla hata ve hata var. Bu oyunu defalarca yeniden başlatmak. HALA DÜZELTİLMEDİ - CENNET GİBİ GECİKME!!!! KingsGroup geri bildirimi ve yanıtları yeni bir telefon almaktı, evet F bu olacak!
Çok paran varsa iyi yoksa hic oynama
Sevgili KingsGroup Holding, tüm yorumlara bir cevap vermişsiniz ama Safa arkadaşımızın yorumuna hala bir çözüm yolunuz. Dediği gibi Türk oyuncular olarak biz eziliyoruz, fiyat politikasından bir çözüm bulmalısınız. Bu fiyat kararı için bir çok Türk oyuncu oyununu bıraktı ve devam ediyor. Sizden sadece eşya konusunda bizleride kullanıcı ile bir tutmamızı istiyoruz. Döviz kuru farkından dolayı 5$'lık paketler bizde 49.99 TL lütfen bu duruma bir çözüm bulunuz.
State of Survival – İnşaat Slotları | App4vn.com - Newsoker
Oyun güncellemeleri sık sık ve bu güncellemelerle oyuna daha fazla hata getiriyor cadı asla düzeltilmiyor. Bu bir PTW oyunu FTP oynatıcısı, zaman ayırmaya değmez, çünkü oyunda çok para harcamazsanız veya zor para kazanmazsanız, asla yetişme şansınız olmadan her zaman kilometrelerce geride kalırsınız. Etkinlik bayatladı ve yeni etkinlikler heyecan verici değil. Oyuncuya değecek tek bir iyi etkinlik vardır ve bu etkinlikte rekabet edebilmek için ihtiyacınız olan harcama, yalnızca bir tanesi için zaman ve paraya değmez.
İyi ve sürükleyici bir oyun dolusu lakin güncellenmeli
Yapabilseydim bu oyuna 0 yıldız verirdim. Grafikleri seviyorum, oynaması eğlenceli ama yerleşim yerimi birkaç saatten fazla yalnız bırakır bırakmaz diğer güçlü oyuncular bana saldırıyor ve günler süren tüm kaynaklarımı alıyorlar. Oyunla ilgili büyük sorun. Bu oyuna ikinci bir şans vermeye çalıştım ama yine çok daha güçlü bir oyuncu her şeyi sildi, bu yüzden işim bitti ve geri dönmeyeceğim ve sorulursa herkesin bunun tam bir zaman kaybı olduğunu bilmesini sağlayacak.
Sohbetteki spam dayanılmaz. Lütfen kapatalım veya en azından blok sayısını artıralım.
Harcamak ama harika bir grup insan, iyi oyun ve geliştiriciler dikkat ediyor, bu büyük bir artı, deva şimdi daha az dikkat ediyor ve aptal sosyal medya bağlantılarına çok fazla enerji harcadı.Sadece birlikte oynadığım iyi insanlar yüzünden oynuyorum. En iyi oyuncu olmak istiyorsanız cüzdanınızı getirin.
Acaba paket fiyatları ile ilgili daha nerelere mesaj göndermeliyiz. Enflesyonda unutulmasınlar, bu halende indirilmemesi, biz oyun severleri sevmeyecek. Lütfen acilen bu konu hakkında yardımcı olun. 2 yıldırım oyunumu kaybetmek istemiyorum. saygıyla
P2w'nin açık avantajı var ve haftada 20 dolar harcayan insanlardan bahsetmiyorum, hayır, en iyi oyunculardan biri olmak için haftada 200 dolardan fazla düşürmeniz gerekiyor. 2 yıldır oynuyorum ve oyunun mekaniğinin f2p'ye çok karşı olmasından yola çıkarak fikrimi oluşturdum. Benim tavsiyem bu oyunu kurmayın çok bağımlılık yapabilir. 2* puan verdim çünkü oyun eğlenceli olabilir ve iyi arkadaşlar edinirsiniz. Ancak p2w oyuncuları denemek zorunda değil ve f2p oyunu bırakıyor
Oyun çok güzel çok beğenmiş ama çok pahalı eşyalar var onları alamıyoruz ve fazla yok
Bana söylerseniz ben bu oyunu hiç sevmedim resimdeki gibi deyil böyle metrodan atlayıplardan kaçmak gibi bir şeyden korunmak diye bir oyun var zombi gibi bir şey gibi bir şeyden korunmak diye bir oyun var isterseniz o oyuna bakın bu oyunla aynı gibi onun klan çatışması da kendine köyde belediye binanı yükseltirsin sonra sana saldırır saldırırlardan korunmaktan korunmak içn duvar kıyafeti bu araç içinde bir oyun bu bizim birimiz var onu yükseltiyoruz başka eşyaları yerleştiririz zombiler içerin diye planlamayı sergiliyoruz aynı zamanda
İyi bir bağımlılık, keşke 5 yıldız verebilseydim ama lütfen biraz daha eğlence ve heyecan eklemenizi öneririm, örneğin, herhangi bir üste baskın veya saldırı için gidersem, mesafe yolculuğu oldukça sıkıcıdır, böylece yapabiliriz. üstesinden gel, arasına heyecanlı bir şey koy, çünkü rallide veya solo saldırıda uzun bir mesafe kat etmek çok sıkıcı ve sadece çizgiyi izleyerek yapacak bir şey yok..Umarım önerimi anlayabilirsin.
Bir oyuna çok para harcamak istemiyorsanız.. bu oyun size göre değil. Oynaması ücretsiz, oynaması veya eğlenmesi gerçekten ücretsiz değil. Harcama yapmadan bir yere varmak son derece zordur. Üzücü "Harcama Durumu".
Güzel. Bu tarz oyunlar daha çok para ve zaman için yaşamak için bu proje için emek harcanmış. Grafikleri iyi, iyi, zevkli ama ucuz ürünleri var. Diyalogları becerememişler. bir sonra diyaloglar yerine isimleri var süre ya da ses yok. Bugların canı. Çok fazla internet henüz ev interneti dahi kullanmıyor. dışında ben pek bir hatasını göremedim 9/10
Bu oyundan tamamen zevk alıyorum. Daha önce bunun gibi birkaç tane oynadım. Satın almak faydalı olsa da kesinlikle gerekli değildir. Çoğu paket 5$'dır, bu çoğu oyunda 20$-100$'lık paketlerden çok daha iyidir. Kendinize öğrenmeyi ve büyümeyi destekleyen iyi bir ittifak bulun ve istemediğiniz sürece asla satın almanıza gerek kalmayacak.
Oynamaya başlamadıysanız, yapmayın. Dolarınızı tüketecek ve bir sorununuz olduğunda müşteri hizmetlerinden asla yardım almayacaksınız. Her seferinde bir sorun görmediklerini ve gerçekten üzgün olduklarını ancak yardımcı olamayacaklarını söylediler. Dolarınızı aldıklarında kendi başınızasınız. Güven bana, oynamaya başlama bile, yırtıcı olmayan başka bir şey bul. Yükseltmeler, rekabetçi olmak için asla bitmez, sonsuza kadar harcamanız gerekir. Bunun yerine sahip olduğunuz bir oyunu satın alın.
Şimdiye kadar harika bir oyun, çok fazla reklam yok ve hepsinden iyisi, seviye atlamak kolay
Güzel oyun vakit boş vekitlerinizde sıkılmadan oynarsınız
İyi bir ittifaka katılırsan iyi bir oyun. Oyunun dünyası zengin ve karmaşıktır. Aylarca oynayabilir ve yine de yeni öğeler bulabilirsiniz. AMA serbest oyun, ileri bir aşamaya ulaştıktan sonra işe yaramaz hale gelir. Daha fazla ilerlemek için para harcamak zorunda kalıyorsunuz. VE YAVAŞ! Her 15 dakikada bir oyundan çıkıp yeniden başlatmam gerekiyor. Yani: iyi bir oyun--heck, harika bir oyun, ancak 2 2 pahalı ve 222 ağır ağır.
Güzel ama eşya çok az
Desert Operations - Ücretsiz Savaş ve Strateji Oyunu, 10 Zorlu Kaka ... YouTube State of Survival: The Zombie Apocalypse PC BlueStacks indir
Yapacağınız güncellemeyi....Yahu tek harita 2 hesap ikinci hesapta kaldı ne geri ne ileri yükleniyor da çakıldı ..Ne dandik bir serveriniz var..Kurulu hesabı bile toplayamıyor.