Post by esdidraldsandnert on Feb 20, 2022 23:15:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Teacher Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Teacher Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz bütün hack ▞▞▞
▞▞▞ Teacher Simulator 2022 version ▞▞▞
Bu oyun olduqca əyləncəlidir, lakin çoxlu əlavələr var. Düşünürəm ki, əlavə etmək istəsək də, istəməsək də, biz seçə bildiyimiz halda bunu etmək lazımdır. Amma ümumilikdə düşünürəm ki, oyun böyük bir hitdir və uşaqları internada saxlayır!
Mən onu sevirəm, çox əyləncəlidir, amma günün sonunda bir reklam günü 1 dəqiqə kimi göstərir
Bu oyun yaxşıdır, amma bu niyə oflayn deyil Mən bu oyunu endirdim, çünki oflayn olduğunu düşünürəm, amma deyildi.
Razılıq məsələləri. Klikləmədiyim şey DEYİL olsa belə, qəsdən reklamlarla seçimi aktivləşdirdiyiniz zaman məndən "2x iddia (reklam)" və "iddia (reklam yoxdur)" arasında seçim etməyimi istəməmin məqsədi nədir? Razılıq artıq quşçuluqdursa, o zaman bu tətbiqin məlumatımla etdiyi işlərə necə etibar edə bilərəm? Siz əfəndimlər, razılaşın, sonra bizə "pulsuz reklamlar üçün ödəniş" satın. Mən ödəmirəm. Mən silirəm.
Ən pis oyun!! Biz sadəcə 2 dəqiqə oynayırıq və istədiyiniz hər şeyin arasında bir əlavə gəlir əvvəlcə əlavə etməyə baxın sonra götürün Və hətta əlavələr ən pisdir Məsləhətim bu oyunu yükləməməkdir Bir şey budur ki, bu oyun başlayanda əyləncəlidir, lakin onlar eyni şeyi təkrarlayırlar. təkrar-təkrar şey və suallar və çətin
Əla oyundur Amma ya fransa yada türk dili olsaydı yaxşı olardı.
Böyüyəndə müəllim olmağı sevən uşaq üçün əladır
Bu, öyrətməyi öyrənir, buna görə də uşaqlar üçün kömək edir!
Super amma hərdən donur yazmır
Bunun nə üçün İnternet bağlantısına ehtiyacı olduğundan əmin deyiləm. OH gözləyin. Reklamlar, 5s sonra yenidən reklamlar. Mmm... Quraşdırmağa belə dəyməz. Əyləncəli fikir olsa da.
Bu oyun çox maraqlıdır, amma bir şeyə kliklədikdə o qədər çox reklam olur ki, daha çox təkmilləşdirək.
Bu oyun dünyanın ən amma ən gözəl oyunudu. Hər kəsə edirəm😍😍😍😍😍🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈
Yaxşı ki, lövhənin ilk təmizlənməsi səviyyəsini keçə bilmirəm, çünki o, ləkəsiz olan bir yeri qaçırdığımı və sonra qəzaya uğradığımı bildirir. Bundan başqa, bu günə qədər yaxşı oyundur
Yaxşıdır, amma reklamlar çox pisdir
Mən 3 ulduzla qiymətləndirirəm, çünki siz hər dəfə testi qiymətləndirəndə əlavələr olur, lakin qalan hər şey sadəcə bir çox əlavələr üçün heyrətamizdir!
Mən bu iki ulduzu qiymətləndirirəm, çünki hər dəfə dublunu atlamağa cəhd edəndə bu, məni ikiqat düyməni basmağa məcbur edir və mən REKLAMA İZLƏMƏLİyam! Ümid edirəm ki, bu baxış faydalı oldu
Ödəniş çekimi toplamaqdan başqa fikir əladır. Ödənişinizi üç dəfə artırmaq və ya sadəcə toplamaq seçimi var. Üç dəfə kliklədiyiniz zaman o, reklamı oynayır. Normal qaydada toplamaq kliklədiyiniz zaman o, üç dəfə kliklənir və sizi reklama baxmağa vadar edir. Mən müxtəlif yollarla toplamaq üzərinə klikləməyə cəhd etdim, lakin üçlü kliklədiyim kimi boz rəngə çevrilir və mənə reklam göstərir. Zəhmət olmasa düzəldin və mən yenidən quraşdıracağam.
Bu proqramı bəyənmirəm. Səbəblərim: Çoxlu əlavələr var, siz ya "yox" və ya "bəli" işarəsinə bir rəsm qoysanız, o, əksini oxuyacaq. Buna görə də tövsiyə etmirəm. Ümumiyyətlə, suallara cavab vermək asandır.
Çoxlu reklam!
我是班導 休閒 mqsf
Yaxşı oyundu sadəcə reklamlar çoxdu reklamlar olmasa çox yaxşı olardı məncə
Bu gözəl oyundur, amma istəyərdim ki, mənə düzəliş etmədən onu özünüz qeyd edəsiniz və niyə 18 və 18 yaşdan kiçiklər üçün özümü çox pis hiss edirəm
Yaxşı... Bu, konsepsiya baxımından yaxşı oyundur. Pulsuz mobil oyun üçün reklamlar demək olar ki, uyğundur. Əgər onlar gündə bir dəfə azalsaydı, bu, heyrətamiz olardı. Bu oyunda məzmun və animasiyalar yoxdur, buna görə də 4 dollara reklamsız olmağı tamamilə dəyməz. Mən də hesab edirəm ki, Hall monitorinqi reklam və ya Fight break up tələb etməməlidir. Olduqca əyləncəlidir, amma pul faydasızdır, ona görə də o reklamlara baxmayın. Uşaqların adları və şəxsiyyətləri olsaydı və ikidən çox müəllim olsaydı, bu, özünü daha canlı hiss edərdi.
Hələ indi yüklüyəm amma özün bilinir əla oyundu
Mən oyunu sevirəm, amma bir neçə şikayət var, bir çoxlarına əlavə edir ki, zorakılığı çaşdırmaq istəyəndə "hazırda əlçatan deyil" dedi və paltar niyə!? Sonrakı suallar orada çətin ki, mən hələ kollecdə deyiləm, çox gəncəm, həmçinin gənələr və Xs işarələrini vururam və bəzən X və gənə ilə də eyni şeyi deyir və düzünü desəm, 5 ulduz olmasını arzulayıram, amma...
Emily’s Dreams: Save the Hotel. Jigsaw puzzles Пъзели ztdq
Bu oyun əyləncəlidir, lakin saxtadır. Mən zorbanın qarşısını almaq istəyəndə icazə vermədi. bunu iki dəfə etdi. &, nədənsə əlavə pul üçün başqa xəritələr edə bilmirəm?. başqa, bu, əyləncəli bir oyundur.
Lol yüksək səslə gülür, o qədər gözəl oyun oynayır ki, qəribə/axmaq suallara görə məni güldürür, çox əyləncəlidir, sadəcə interneti söndürün, oynamaq üçün pulsuz pul yoxdur! Bunu sevirəm.
Bu, çox darıxdırıcıdır, sizə real pul lazımdır, ona görə də həmişə əlavə olunmur Ann əlavə edin ...
Reklamlarla onu tamamilə məhv etməsəydilər, bu oyun bir qədər şirin ola bilərdi. Yaxşı ödənişli sinif otağı seçmək istəyirsiniz? AD. Yeni paltar istəyirsiniz? AD. Maaşınızı artırmaq istəyirsiniz? AD. Maaşınızı artırmaq istəmirsiniz? Hər halda nə AD olduğunu təxmin edin! Doğru seçimi seçmək istəyirsiniz? AD!! Reklamlara baxmayaraq, oyun cansıxıcı və təkrarlanır.
Teacher Simulator Priložnostne jbe
Mən onu siləndə oyunun yalnız birinci səviyyəsində idim. Əvvəla, müəlliminizi seçdiyiniz zaman seçim etmək üçün yalnız bir ağ kişi və ağ bir qadın var. İkincisi, bu, çox darıxdırıcıdır və bizə heç nə öyrətmir. LOL nə deməkdir kimi ən axmaq suallar verir. Bu oyunu heç kimə tövsiyə etməzdim.
Teacher Simulator Grand public wmih
Yalnız birinci səviyyə arasında bizə onları qiymətləndirməyi öyrətdilər. Bu mənim xoşuma gəlmədi.
Pis oyun. Çünki biz hər dəfə "Xeyr" düyməsini basanda, o, mənə bir reklam verir və sonra o reklam görünəndə x düyməsini basa bilmirəm, çünki x yoxdur.
Bu, qızımı uşaqlara yaxşı işlərə davam etməyi öyrətmək üçün ilhamlandıran gözəl bir oyundur: D
Çoxlu əlavələr, hər dəfə kiçik bir şey etdikdə əlavələr üçün təxminən 30 saniyə gözləməlisiniz, həqiqətən pis oyun, YÜKLƏMƏYİN
Teacher Simulator Rekreacyjne rtwk
Mən bu oyunu 4 ulduzla qiymətləndirərdim bcz o qədər çox reklam var
Əksər oyunlar kimi əlavələr əyləncəlidir, lakin yenə də yaxşı oyundur!
Yaxşı, əvvəlcə hansı sinfi edəcəyinizi deyəndə yaxşıların reklamına baxmalısınız. İkincisi, koridorda zorakılığı dayandırmaq məcburiyyətində olduqda, ona bir şey etmək və onları yaxşılaşdırmaq üçün bir reklam izləməlisiniz! Üçüncüsü isə olduqca darıxdırıcıdır :/ Mən demək istəyirəm ki, siz sadəcə olaraq hər şeyi qeyd edirsiniz və suallar verirsiniz... Mən bunu bəyənmirəm və hesab edirəm ki, onu əldə etmək istəyən hər kəs fikrinizi dəyişir. Əgər mobil telefondasınızsa, Btw cihaz laggy. hər halda bəy!
Mən onu yükləyəndə ancaq yükləmir, ona görə də ona yalnız bir ulduz verirəm ..... onu oynayanda oynamaq və tam həzz almaq çox gözəl idi Amma bu qədər reklam olanda qıcıqlandırırdım
Donur amma sizdə bilmirəm
Ok, Konsept oyun üçün yaxşıdır. Reklamlar olduqca çoxdur və onlarla məşğul olmaq çətindir. Həm də oflayn oynaya bilmirəm, bu qəribədir, çünki bu, onlayn oyun deyil, ona görə də oflayn oynaya bilməliyəm. Həmçinin, mini oyunlar təkrarlanır və daha çox oyun çeşidi daha az əlavə olunur və oflayn oyun məndən və bəlkə də digər insanlardan 5* reytinq alacaq.
bu əyləncəlidir və uşaqlara öyrənməyə kömək edə bilər, ümid edirəm ki, öyrənmənizə kömək edəcək.
Sizi izləyə biləcəyini soruşur və getdiyiniz hər yerdə olduğunu biləcək və buna görə də 3 və ya 4 ulduz verəcəyini soruşmasa, bir ulduz verirəm
Düşünürəm ki, bu, yaxşı proqramdır, çünki o, həqiqətən ədalətlidir və böyük tapşırıqlara malikdir!
Əyləncəli! Əsl müəllim kimi hiss olunur Doğru və ya yanlış olan müxtəlif şəkillərə baxmaq əyləncəlidir
Pis deyil
Nemm