Post by esdidraldsandnert on Feb 20, 2022 23:24:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Combat: War Planes Online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Combat: War Planes Online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod više zlata ▞▞▞
▞▞▞ Sky Combat: War Planes Online 2022 version ▞▞▞
Igra je super i jedina koju sam jedva pronašao. Preporucujem svima
Isprva je bilo zabavno i sjajno. Ali imate vrlo ozbiljan problem s ppl ping serverima i hakiranjem igre. Svaki put kad sam ispalio svoje rakete, moje su me rakete raznijele. Probao tri puta. I sva tri puta me raznelo. Hame je zaostajao dok se ovo događalo. Hakeri pingiraju servere. Popravite to i poboljšajte sigurnost poslužitelja. KVRAGU
Dobra igra s cool grafikom, ali pomalo neugodna za igranje za one s mučninom kretanja
Ova igra je prevara. Potrošio novac na zrakoplov koji je trebao biti dvostruko brži od prvih nekoliko brodova koje možete dobiti... nije bilo... da mi je novak koji mi je proslijedio pomoć držao pravo na mene s punim turbom. Također sam imao brodove za smeće koji su radili 180 dok sam ja pokušavao da ih jurim. Nisu toliko manevarski.... uzalud trošili novac na bezvrijednu igru ove tvrtke.
Treba više aviona i bolje u kupnji aplikacija, a nove karte bi bilo dobro ako bi se problemi riješili igra s 5 zvjezdica
Potrebne su tablice rezultata. Vidimo kako nam ide u odnosu na druge igrače. Sustav za chat bi bio sjajan. Potrebna je verzija za izazivanje drugih u borbi jedan na jedan. Mora biti u mogućnosti pronaći igrače po korisničkom imenu. E
Treba još ažuriranja!!! 1> Mogućnost promjene prikaza kamere između prve osobe i treće osobe. 2> potrebna je opcija eskadrile poput klanova. 3> opcija razgovora za krilnog igrača/suigrače. 4> potrebno je uključiti više borbenih zrakoplova. 5> dodajte još karata.
Skinuo sam igru sada sam na razini 6. Nakon malo igranja doživio sam bug koji prekida taj meč čim uđem u utakmicu, molim vas pomozite mi. Sramota je iskustva za novog igrača da ima tako osrednju grešku u kodiranju s takvom zaraznom igrom.. Sve igre stvaraju ovisnost zbog realizma koji imaju i potpuno su označene na mojoj ljestvici pa me molim samo vodite kroz ovu grešku ili popravite moju igru
Igra je dobra, jedina mana su nečuvene cijene. Mislim 45$ samo da dobijete oružje koje već imate bez ičega drugog uz njega. Ali kad je zlato u pitanju još je smiješnije kupiti. Ako programeri malo spuste cijene i učine ga pristupačnijim onda bih kupio stvari. Usput, možete li dodati i različite arene. Igranje istih iznova i iznova postaje dosadno. Onda ako se to dogodi, dat ću mu ocjenu 5 zvjezdica.
Jako loše kontrole i malo p2w.u redu dat ću 4 zvjezdice, ali ne sviđa mi se p2w sveukupno je igra dobra.ako vam p2w nije problem igra je najbolja za vas.
Igra je sama po sebi lijepa, jednostavna, realistična i epska jer ima puno potencijala, ali nadam se da će dev poslušati mene i druge igrače jer je bitno iskustvo igrača zar ne? Molimo vas da razmislite o tome.Neki problem s kojim sam se riješio da me igra automatski izbacila i rekla da su moje veze smeće čak i kada sam koristio mobilne podatke, što je nepošteno. Također, snizi cijenu zrakoplova, znam što ćeš učiniti na ovaj način, ali barem dodaj neke modove poput beskonačnog/preživljavanja i načina kampanje
SNOW BROS. classic არკადული psq
U početku je bilo dobro, a onda ga uspore ili prestanu igrati ako ništa ne kupite. Izgubljeno vrijeme.
Volio bih da se igri može dodati alternativa upravljanju joystickom, kao što su žiroskopske kontrole.
Za sada nemam zamjerki, vrhunska grafika za mobilnu igricu. Radujte se ažuriranju i vidjeti što je novo
Sky Combat: War Planes Online Action kesg
Dobra igra, kontrolna grafika i sve. Problem samo p2w u ovoj igri je lud. Paket ili premium jet hella skupo volim trošiti novac, ali vaš paket je jednostavno preskup. Samo napravite malo balansa za f2p igrača i p2w igrača Vjerujte mi da imate programere dobra igra ovdje
Sky Combat: War Planes Online Akcija ditu
Igra je glatka prve 2 ili 3 minute, a zatim zaostaje kao luda i ruši. Imam uređaj koji može igrati ovu igru jednostavno bez problema, ali to radi.
Edit: Nakon što ste igrali redovito tjedan dana, moram priznati, ova igra za sada nema izazivača na androidu. Igra, kvaliteta zvuka (posebno za mlažnjake), rukovanje i kontrole su AAA kvalitete. Grafika na visokoj je poslastica za vizualne naivčine. Moja jedina zamjerka je da su kutije za lootbox nenagrađivane i kupnja aviona je teška jer većina njih treba zlato u igri umjesto valute u igri. Devs, hvala na ovoj nevjerojatnoj igrici. Totalno zakačen. Nadam se da ćete dodati testnu razinu za provjeru aviona
OPCIJE PROMJENE KONTROLA SE NE VIDLJE, JER NE STAJU NA MOJ EKRAN... Samsung S4 kartica. Kontrole nisu sjajne, čini se da se stalno vrte. Bez kormila. ISPRAVNO PROČITAJTE RECENZIJE.
Našao sam neki bug u trgovini i misiji, upravo su nestali, ne mogu ga vidjeti, prazan, popravi to, molim te, i općenito je odlična igra, hvala
Sviđa mi se igra, ali otežava je kada stalno zaostajete. Dobre kontrole, ali bugovi su tu i čekaju novo ažuriranje. Ažuriranje! Problem je riješen nakon vašeg prijedloga i ažuriranja. Hvala što ste se obratili i pomogli u rješavanju mog problema. Sviđa vam se ažuriranje igre #2! Nakon ažuriranja, igra se počela rušiti nakon što sam kupio u igrici i od tada više nije u redu. Već sam ga deinstalirao 5 puta dok ga nisam u potpunosti uklonio.
Igra je usporena, dok dođete do neprijatelja, vaš suigrač ga je već ubio. To je u osnovi fly shoot get kill ukraden ponoviti. Kapacitet streljiva vaših raketa je također vrlo nizak, obično najviše 8-16 projektila. Pokušajte sami. Igra ima određeni potencijal, ali čini se da kreatori ne mare previše za igru.
Najsss
Sky Combat: War Planes Online Veiksmas gkf
Ideja i igra uključujući i kontrolu su dobri. Ali to je samo još jedna posna plaća za pobjedu. Imate novac i možete govoriti o stilu igre. Odmah ste nokautirani od strane drugog igrača samo što se pojavi. Nemate HP, brzinu tada gubite.
Zabavna uzbudljiva igra. Učenje upravljanja avionima dio je zabave, izazovno je.
Postoji problem s ovom igrom, ne mogu je otvoriti, zaglavila je na ekranu za učitavanje i kaže da nema veze
Igrao sam ovu igru već neko vrijeme, nevjerojatna grafika, zvuk, igrivost, ali najvažnije je da postoji mogućnost igranja s prijateljima, a karte su vrlo ograničene, a oružje je jako skupo kao i drugi novi avioni, trebali bi dati mogućnost korištenja prethodnog nadograđenog oružja za nove avione
Doza igre ne radi. Ne gubite vrijeme. Programeri neće ni odgovoriti na e-poštu. Igrao sam igru tri mjeseca i onda je prije 3 dana prestala raditi. Preuzeo sam ga na druge uređaje i još uvijek se ne povezuje s poslužiteljem.
Nema podršku za kontroler, nema pogled iz pilotske kabine što je njihova minijatura aplikacije, a fizika je neprirodna. Teksturiranje i animacije su na mjestu, a sustav nadogradnje je uredan.
Sky Combat: War Planes Online Action hvbw
Dao sam samo dvije zvjezdice za koncept. Evo razloga, prvo je osjetljivost bila samo pretjerana iako je prilagodite, drugo je kontrola bila loša poput nepodesivog gasa i zbunjujuće joysticke. Možda biste trebali staviti stvarnu sliku kontrole u y-obrnuto da bude manje zbunjujuće. Bit će zabavnije kad bismo zapravo mogli ručno sletjeti i poletjeti s nosača.
Izgleda sjajna grafika, kontrole su malo drugačije od onih na koje sam navikao, ali osim toga, čini mi se kao dobra igra
Lijepa grafika i dizajn zvuka. Igre su tempirane na mrežnim mečevima smrti, ponekad u suradnji na nekoliko zemljovidnih karata. Nema višestrukog povezivanja pa paytowin mlažnjaci uglavnom pobjeđuju. Jednostavne, osjetljive kontrole na dodir gdje letite i ciljate na neprijatelja, a vaše oružje automatski puca, osim projektila. Freetoplay XP grind harsh. Ova se igra previše oslanja na mikrotransakcije za valute u igri za nadogradnju i kupnju novih mlažnjaka (3/4 mlaznjaka premium). Većina Lootboxova ovdje ima šanse za pad od čak 0,02% pa nemojte kockati.
Zabavna igra, nadamo se da će doći još karata. Zbog problema s dnevnim i tjednim misijama koje se ne pojavljuju, deinstalirao sam i ponovno instalirao, ali je samo prazan tako da propuštam vitalne potrepštine kako bih nadogradio, što čini sve težim da ostanem konkurentan.
Sjajna igra! Igra je odlična, samo bih volio da ima malo više. Potrebno je neko vrijeme da zaradite dovoljno da dobijete više aviona i oružja. Također samo dvije karte i dva načina igre zastare nakon malo. Nastavite razvijati. Imaš nešto dobro
Sviđa mi se, ali bilo bi lijepo da novi igrač može obavljati "slobodan let" i vježbati korištenje kontrola i oružja b4 šaljući ih u misiju. Stalno pokušavam pronaći Canon tipku za paljenje, ali čini se da nije
Sviđa mi se mobilnost kontrola tijekom borbe i sjajna grafika, ali postoji jedan problem, doza zaslona postavki ne odgovara mojoj pločici, ne mogu doći do invertiranja osi da odaberem različite postavke, odrezana je s desne strane, a postoje i druge stvari koje ne mogu vidjeti na desnoj strani, možda ćete u ažuriranju riješiti problem. FireFox1 hvala.
Dobra igra. ali molimo programere da dodaju više načina kao što su pvp, arena, battle royale. I molim vas pustite da slijeću zrakoplove na zemlju. Inače ova igra je dobra.
Igra je jako dobro napravljena, ali treba više Jet-a i mapa, ali igra je u redu