Post by esdidraldsandnert on Feb 20, 2022 23:27:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dead Ahead: Zombie Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dead Ahead: Zombie Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neierobežota naudas uzlaušana ▞▞▞
▞▞▞ Dead Ahead: Zombie Warfare 2022 version ▞▞▞
Šī spēle ir jautra un tai ir potenciāls, taču pēc aptuveni vienas spēles dienas tā ietriecas ķieģeļu sienā, un jums šķiet, ka vienīgais veids, kā progresēt, ir veikt pirkumus.Ko es absolūti ienīstu. Divas zvaigznes. Nepieciešams vairāk atlīdzību par jau iegūto līmeņu atkārtotu apmeklēšanu un vairāk atlīdzību kopumā.
Tā ir laba spēle, man patīk spēles grafika, un tajā ir daudz zombiju, ko iemācīties, un daudz varoņu, ko savākt
Nepieciešams vairāk līmeņu! Viegla jautrība
Var kapat
Absolūti jautra spēle, taču līmeņi kļūst grūti, un vienību uzlabošana prasa daudz
Laba spēle, taču pēc dažām stundām to nevar spēlēt bez pirkumiem lietotnē
Spēle ir jautra, taču vienas dienas laikā jūs saprotat, ka bezmaksas spēles modelis nepadarīs progresu jautrāku. Nelielais rakstzīmju daudzums, ko esmu redzējis, ir pievienots (izmantojot partijas lodziņus), panākot līmeni, un neliela summa ir pieejama iegādei spēles valūtā. Atkal satriekts ir īsts un nav īsti jautrs, ja tiek sasniegts bezmaksas spēles ierobežojums tikai aptuveni 10 pieteikšanās un spēlējot dažas minūtes vienlaikus. Stratēģija ir nedaudz vienkārša, taču ienaidnieki jau agri kļūst stulbi spēcīgi, lai liktu jums maksāt naudu.
Ļoti laba spēle, kuru esmu spēlējis kopš tās palaišanas sākuma un visu redzēju. Mana vienīgā problēma ar spēli ir ārkārtīgi zemais naudas kritums no kastēm, kamēr biļetēm ir daudz lielāka iespēja nokrist... Es varu atvērt 6 kastes aizmuguri, un tikai vienai no tām būs iespēja nomest 1 pret 2 dolārus, savukārt 4 no 5 biļešu kaudzēm, lūdzu, pielāgojiet skaidras naudas izkrišanas likmi vai padariet to, lai jūs saņemtu ievērojami vairāk naudas no kastēm
Zelta un detaļu savākšana jauninājumiem aizņem pārāk ilgu laiku, tad viņi mēģina piespiest jūs iegādāties zeltu. Lauksaimniecība aizņem pārāk ilgu laiku, tāpēc ļoti ātri kļūst garlaicīgi.
Labi, bet vai varat pārtraukt man prasīt ielādēt veco saglabāšanu ar mazāku priekšprogresu, es gribēju sākt no jauna, nez kāpēc, es jau vienu reizi nospiedu X un turpina parādīties, lūdzu, mainiet šo
Jūsu suņi sūc, spēle ir pārāk nomākta, es iztērēju visu savu degvielu 1 līmenī, lai neļautu vienam sunim ietriekties manā autobusā un aizvest zvaigzni
Dead Ahead: Zombie Warfare உத்தி hxrz
Tāpat kā daudzi citi apraksta, spēle sākotnēji ir laba, taču galu galā jūs nonākat līdz vietai, kur tā ir ļoti rupja, kā arī jūs praktiski aprobežojaties ar dažu atlasītu vienību izmantošanu, jo neviena no citām vienībām, kas ir dārgāka un arī grūtāka. iegūt, veikt arī. Nav jēgas, ka es nopirku veselu komandu vienību, kas aprakstītas kā elites karavīri, un man ir jāgaida mūžīgi, lai tās patiešām nokļūtu kaujas laukā, lai tikai tās saņemtu vājš zombijs.
Man ļoti patīk šī spēle un vienmēr pie tās atgriežos, bet nevaru atrast iestatījumu pogu. Tāpēc es nevaru izslēgt audio, jo man patīk klausīties Podcast apraides un mūziku, kamēr es spēlēju videospēles, un tas patiešām izraisa nevēlēšanos spēlēt. Citādi tas ir 5 zvaigznes
Master Berburu Dinosaurus Liar Petualangan atg
Pārsteidzoša spēle, tikai nesen tā ir tik grūta, ka es nespēlēju
Spēle ir lieliska, laba grafika un pārsteidzoša spēle. Sliktā lieta ir tāda, ka jo vairāk jūs spēlējat, jo vairāk tas kļūst par naudas sagrābšanu. Vienību pirkšana tagad maksā 9–24 000, jaunināšana kļūst ļoti dārga. Lai iegūtu ekskluzīvas vienības, jums par tām būs jāmaksā vai jāsaņem "nauda" no kastēm, kas ir ļoti retas un tiek piegādātas tikai ārkārtīgi mazos daudzumos. Spēle būtu bijusi lieliska, ja tā nebūtu kļuvusi par tik acīmredzamu naudas izņemšanu. Lūdzu, mēģiniet uzklausīt savus spēlētājus un atbildēt uz mūsu jautājumiem, nevis automātisku ziņojumu.
Tā ir laba spēle, taču ir nepieciešams līdzsvarots darbs. Tas sākas daļēji grūti (kas ir labi), bet vēlu spēli, līmeņi ir gandrīz neiespējami, ja jūs netērējat REĀLU naudu, pērkot monētas, lai iegādātos jaunas vienības vai uzlabotu esošās vienības.
Labi
Ir labi, kamēr nav iegūta kaste ar baltu krāsu autobusam. Pēc tam to nevar atskaņot, jo pēc atlīdzības saņemšanas tas avarēja, un jūs nevarat to izturēt vai savākt vairāk seifu, kamēr nav savākts krāsotais, jo seifs ir pilns. Tātad dzēšot to.
Jautra spēle.. Bet atnest zeltu jaunām vienībām vai skiniem... Jābūt vairāk veidiem, kā iegūt resursus.. Tikai mani 2 centi
Spēles ir jautras, diemžēl jūs nevarat tās spēlēt bezsaistē, piemēram, stāsta režīmam nav nepieciešams wifi. Tāpat ir diezgan grūti iegūt daudz naudas, ja vien nemaksājat, lai laimētu, jūs varētu pārdot preces, taču jūs nevarat pārdot visu, acīmredzot ir ierobežojums, kas ir, ja jūs man lūdzat tikai stulbu kustību, lai liktu man pirkt jūsu lietas par īstu naudu. Kas par bez ierobežojuma?? Es netērēšu savu laiku katru dienu, lai pārdotu lietas, kuras man pat nav vajadzīgas.
ĻOTI LABI XD
interesanta spēle, taču, spēlējot apmēram 5 stundas vai vairāk, šī spēle iziet no līdzsvara. jūs nevarat iegūt pietiekami daudz resursu, lai cīnītos ar arvien spēcīgāko zombiju, pat ja jūs bieži redzat šīs reklāmas.
vajag varu vajag zeltu vajag redzēt sludinājumus, garlaicīgi
Nepieciešama vairāk atualizāciju, bet man patīk spēle, arī vajadzētu būt vairāk līmeņu, vairāk veidu, kā spēlēt pēc stāsta režīma pabeigšanas; bet spēle ir neticama.
Spēle ir plūstoša, un grafika ir brīnišķīga. Diemžēl spēlei ir reklāmu/maksas siena. Zema līmeņa vienības ir 300 zelta, bet jūs saņemat ~ 7 zelta par posma pārkārtošanu atkarībā no tā, kur iestrēgsit. 50 spēles, lai iegūtu vienību zem vidējās, vai arī skatāties reklāmas/maksājiet, lai saņemtu 50-100 zelta. Izstrādātāji ar nolūku sašaurina jūs, lai gūtu ienākumus, un tas, manuprāt, ir labi. Tikai ne tad, kad pēc katra posma jāskatās reklāma. Un jūs varat ietaupīt pietiekami daudz izturības, lai sesijā veiktu 10 posmus.
Laba spēle, bet maksā par uzvaru 70+ līmenī. Veiksmi monētu iegūšanai! Dažreiz atlīdzība par reklāmu skatīšanos arī netiek pārnesta. Izšķērdēti 30 gadi, skatoties reklāmu, tad NETIKS atalgots ar monētām. Tas notiek bieži, tas ir kaitinoši.
Šī spēle ir jāmaksā, lai uzvarētu. Labāk vienkārši no tā izvairīties.
Spēle sākas diezgan viegli, bet tad jūs ātri sasniedzat algas sienu un esat spiests skatīties reklāmas.
Lieliska spēle, bet es nevaru spēlēt sadursmi, jo ir rakstīts, ka neesmu pieteicies spēlēt spēlēs, vai tā ir kāda kļūda?
Dead Ahead: Zombie Warfare სტრატეგია zfhp
MAN ĻOTI PATĪK ŠĪ SPĒLE! VIENA NO MANĀM LABĀKAJĀM ZOMBIE STRATĒĢIJAS SPĒLĒM! BTW ....ES TIEŠĀM VĒLOS IEGĀDĀTIES UN TO JAUNINĀT, TĀPĒC MAN TIEŠĀM IR JĀIZDEV NAUDA ..BET VEIKALĀ PIEEJAMĀS PRECES IR DĀRGĀK, VAI VAI VAI VAI VAI TU VAR PADARBOT MAZĀK VAI LĒTĀK ... ..
ak, skaties, vēl viena ēsma maksā 2 uzvara. pat netraucē. paywall piemeklē jūs, pirms jūs pat varat aizrauties ar jaunām vienībām — priekšmetus nevar audzēt, vienības ir sūdīgas neatkarīgi no tā, cik daudz jūs tās uzlabojat, ir šī sekundes daļdaļa nokavējuma katru reizi, kad es dodos nomest mucu — un tad spēle tiek pārtraukta. Nedari to – aizkaves dēļ – un es nokavēju savu kadru, un tas VIENS zombijs tiek cauri un iznīcina autobusu. līmeņa grūtībām nav mērogošanas — jūs sasniedzat trešo posmu, un tas uzreiz ir NEIESPĒJAMS. atinstalēta.
Lieliska spēle, taču nespēlējiet to, vienkārši pirātējiet to ar krāpšanos. Jums ir pārāk daudz jāsasmalcina. War Thunder ir nepieciešams mazāk slīpēšanas nekā šī spēle. Arī tās super grūti
Lieliska spēle. Vēlmju vienības bija lētākas vai atlīdzība bija lielāka. Es izmantoju tās pašas vienības un to pašu stratēģiju, lai notīrītu spēli, jo vienībām ir pārāk liela cena. Izņemot to, ka ir ļoti izaicinoši un jautri spēlēt.
Bija jautri. Līdz brīdim, kad es arī gribēju sākt no jauna. Šī spēle jūs apgrūtinās ar "mēs atradām saglabātu failu. Vai ielādēt failu?" Pēc visa, ko darāt, līdz ielādējat veco failu. Tātad..... atinstalēt.
Vai nu Lovett tik ļoti
Šī spēle, manuprāt, ir laba, bet... aizsargs maksā 7k monētu, un viņš ir parasta vienība par 7k ir pārāk daudz, piemēram, ja viņš ir episks, tad ar cenu viss būs kārtībā, bet spēle joprojām ir laba.
Šī ir pietiekami izklaidējoša spēle, taču posmi tikai atkārtojas. Tā kā jums ir tik daudz ienaidnieku vai ložu sūkļu, jūs nevarat pabeigt līmeni laikā. Esmu pieredzējis kļūmi, kas notiek, kad, atverot kasti, spēle avarē, kā rezultātā tekstūra netiek renderēta pareizi. Es šai spēlei dotu 5 startus, bet posmi atkārtojas, un es piedzīvoju kļūmi
Lieliska pieredze un labi izstrādāts, vienīgais, kas mani traucē šajā jautājumā, ir maltīte, lai iegūtu labas vienības
Dead Ahead: Zombie Warfare სტრატეგია vgc
Man patīk spēle. Ļoti jautri un izklaidējoši. Patīk grafika. Vienīgās problēmas, ar kurām esmu saskārusies, ir tā, ka nedarbojas ne “skatīšanās reklāmas”, nedz “atbalsts”. Viņi bija labi pirms divām dienām, kad es to instalēju, bet pēc tam pārstāja darboties. Vai jūs varētu to salabot?
Šī lietotne ir satriecoša!!!!!!!
LIELISKA spēle, TIK NAUDAS izsalcis. Pievienojiet gāzi, samaziniet vienību laiku. Jums jau ir klients. Vai vēlaties, lai šī spēle būtu vienkārša naudas sagrābšana? Jums ir kaut kas, kas patiesībā ir diezgan īpašs. Jums būs vairāk klientu, ja tas būtu spēlēt un ziedot. Tāpēc jūs nekad neizcelsities.
Tas ir labi un jautri, taču intensīva reklāmu izmantošana gandrīz visos šīs spēles aspektos nav laba lieta.
Man ļoti patīk spēle, taču tā vispār nesaņem nekādus atjauninājumus. Spēlei ir daudz iespēju, piemēram, jauni spēles režīmi, jauni varoņi, jauna kosmētika un citas iespējas, taču diemžēl tā neko nav devusi. Vienmēr ir bijusi mana iecienītākā stratēģiskā zombiju spēle, un es ceru, ka tai būs vairāk iespēju kļūt par labāko. Ceru, ka pienākšu diena, kad varēšu spēlēt ar jaunām iespējām. Paldies
turpināja dzēst manu atsauksmi? Kā tā? šī spēle sākumā bija jautra, taču kļūst gandrīz par maksu, lai uzvarētu, un gandrīz neiespējami uzvarēt 4. zonā.
Jautra spēle. Interesants, aizraujošs un labi izstrādāts. Noteikti jāskatās daudz reklāmu, lai panāktu progresu... Vajadzētu piešķirt vairāk zelta... Orientēts uz maksāt, lai uzvarētu. Tā ir mana vienīgā sūdzība. Citādi lieliska spēle.
Manuprāt, šī spēle ir kaitinoša kā sh.it. Ja neesat īpaši aizsardzībā, iespējams, vēlēsities to izdzēst pat pirms 2. posma notīrīšanas. Man patika mākslas stils, taču ir kaitinoši spēlēt cauri sākuma posmiem.
Ložu necaurlaidīga ienaidnieka novietošana autobusa priekšā ir slikts dizains spēlei, kurā autobusam ir jābūt nesabojātam, lai uzvarētu ar 3 zvaigznēm. Tā ir ēsma, lai spēlētāji turpinātu atskaņot degvielas reklāmas, jo to ir gandrīz neiespējami nogalināt ar 15 izmaksu vienību. Pat pastiprināta Rng vienība nevar to nogalināt. Ja vien nevēlaties to izsekot atpakaļ. Jums būs jājaunina zemāko izmaksu vienība, lai to notīrītu bez autobusa bojājumiem.