Post by tidwolfkitnabee on Mar 7, 2022 23:15:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hotel Frenzy: Home Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hotel Frenzy: Home Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód glitch kulcsok ▞▞▞
▞▞▞ Hotel Frenzy: Home Design 2022 version ▞▞▞
BombSquad Екшън zez
Jó játék, könnyű játszani. Élvezetes.
5 csillagos értékelést szeretnék adni erre a játékra... de hirtelen meggondoltam magam, mert nagyon szeretem ezt a játékot... Jelenleg a 78-as szinten ragadtam, de sajnos lefagyott, amikor játszottam, aztán hirtelen bejelentkezett automatikusan... Annyiszor próbáltam játszani, de kár, hogy nem engedi, hogy játsszak... Nagyon csalódott vagyok... Azt hiszem, ezek után el kell távolítanom ezt a játékot...
Hotel Frenzy: Home Design સાહસિક wqb
Szép és más, mert te díszíted a motelt
Ez a játék nagyon lemarad
Csak egy dolog nem tetszik, hogy kicsit túl gyorsan megy...azt leszámítva, CSODÁLATOS!!!😙
Hotel Frenzy: Home Design Sarguzasht bwtf
Egy problémám van a legutóbbi frissítéssel, nem látom a szobámat, hogy feldíszítsem. A képernyőm fekete, de tudok játszani. Mi történik??
Hotel Frenzy: Home Design Sarguzasht bwtf
Inkább úgy játszanék, hogy az érme alap, nem pedig az érme és a pólós ptw rubel vagy bármi más
Nem tudok belépni a játékba, pedig jó wifim van.. 7,5%-ban ragadtam kérlek javíts
Nem rossz, de először dolgozom🤔
Lehetőséget kell biztosítani arra, hogy megvásároljuk a powerupokat a megszerzett érmék felhasználásával... Erősítések nélkül a játék unalmassá válik a magasabb szinteken, mivel nem tudjuk teljesíteni őket teljesítménynövelés nélkül.
Jó 😊
Eleinte élveztem a játékot, de lehetetlenné vált a szintek áthaladása vásárlás nélkül. Ekkora balhé
Menő játék... 5 csillagos volt egészen a közelmúltig. Amikor a jutalmak megduplázására vagy egy további nyeremény igénylésére kerül sor, az hirtelen lefagy. De ha kihagyod, varázslatosan működik.
Nagyon szép játék
Megpróbáltam maradni ennél a játéknál, de ha nem vagy fizető játékos, nem érsz semmire. te sokkal több...
3 csillagot adok, tetszik a játék, de hirtelen valami történt a telefonommal.
Szórakoztató, és szeretem a dolgok tervezési aspektusát. A legnagyobb problémám az, hogy a vendégek túl sokáig maradnak a szobájukban, ami miatt sorra kerülök, és én is többször szintet veszítek. Fel kellett használnom az összes löketemet (amit csak akkor használok, ha tudom, hogy nélküle nem tudok nyerni), pusztán azért, mert át akartam lépni egy szintet. Bosszantó, és továbbra is próbálkozom. Csak gondoltam, hogy megemlítendő, mert biztos vagyok benne, hogy véletlenszerű a programban.
Szeretem a játékot, de nem szeretem, hogy drágaköveket kell vennem, vagy nem tudok továbblépni, kicsit bs
Nagyon élveztem a játékot egészen a második szálloda végéig, ahol sebességnövelés nélkül teljességgel lehetetlen előrejutni. Figyelembe véve a sértő mennyiségű hozzáadást, amellyel ezzel a játékkal foglalkozik, feleslegesen mohónak tartom.
Az értékelésemet 5-ről 3 csillagra módosítom. Még mindig élvezem, de ebben a játékban lehetetlen előrelépni a frissítések megvásárlása nélkül, és természetesen valódi pénzt használsz ehhez. A másik problémám az, hogy amikor megvásárolod a frissítést, az 6-8 óráig tarthat. mielőtt a frissítés készen állna, hacsak nem szeretne valódi pénzt fizetni, hogy azonnal alkalmazzák.
Még nem kezdtem el játszani, őszintén szólva izgatott volt! Túl vagyok a match-3/design játékokon. Ó, bármit megadhat a TÖBB JÁTÉK LEHETŐSÉGÉRT. DE ERRE VONATKOZÓ VÉLEMÉNYEKET OLVASVA ELKÉSZÍTETTEM AZ ELTÁVOLÍTÁST, ELÉG VAN A PÉNZFOGÁS+VÉGTELEN HIRDETÉSEK 2. A túlárazott BÉRLETEKBŐL. 100 forintot költ 1 tételre. ÉS A JUTALMAK NEM ÉRI A $.A FEJLESZTŐK NE GONDOLKODJÁK A JÁTÉKOSOKKAL, HOGY TÁMOGATJÁK ŐKET! ÍGY AZ ELSŐ BEMUTATÁSOK (VÉLEMÉNYEK) SAY2ME. JST TOVÁBB KERESSEN, MENTESÜL TÖBB ÍGY AZ IGÉNYES JÁTÉK ELŐTT. SZOMORÚ
Hogy a fenébe tudod eltávolítani a hirdetéseket? Szeretem a játékot, de a hirdetések egyszerűen elkeserítőek
Jó napot mindenkinek nagyon tetszik 😇🎀😇🌲🕊️🌾 Nagyon szépen köszönöm 😇
Tetszik. Egyszerű és szórakoztató
Hát jó móka volt, amíg tartott. A 96. szinten vagyok. Nem ad még egy szobát a díszítésre. Nem ad több csillagot, ha teljesítek egy szintet. 5 szinttel ezelőtt abbahagyta a csillagozást. Miután megnéztem egy hirdetést az ajándék felbontására, nem azt adja meg, ami az ajándékban van.
Hotel Frenzy: Home Design ผจญภัย rjmb
Imádom ezt a játékot, de kérlek javítsd ki, mert nem tudom visszaállítani a meglévő csillagokkal, fekete képernyő.
Emelem az értékelést, HA a játék néhány másodpercenként leáll. Élvezem ezt a játékot, de nagyon frusztráló, hogy bármikor lefagy, amikor egy hirdetést nézek, vagy néha a SZINT VERY TAIL VÉGÉN, amikor korlátozott ideig van boostom.
Nemrég kezdtem el játszani, nagyon hasonlóan más főzőjátékokhoz. Szép eddig.
Nagyon szeretlek, nagyon sajnálom, hogy ennyire haragszol rád
Addig élvezem a játékot, amíg egy hónapig a 80-as szinten nem ragadok‼️A játék arra kér, hogy díszítsek és naplózzak a 80-as szinten‼️hogyan díszíthetem, ha nincs választási lehetőség a díszítésre⁉️.
10,49 GBP-t fizetett 2 napja az aranyjegyért, és nem kaptam meg az ajándékokat
szórakoztató játék és a karakterek kedvesek, de túl sok a reklám ahhoz, hogy megnézzük, és túl kevés
Szar az új frissítés. Igen, van egy új szállodánk, de nem használhatod fel a megszerzett csillagokat, mivel a képernyő elsötétül, és az egyetlen módja annak, hogy megszabadulj a játéktól, ha bezárod a játékot. Gyenge erőfeszítés!!!!!!! Javítsd meg.
Valójában ez egy jó játék. De kiakadtam, amikor japán szállodai stílusban játszottam. Nem tudom megnyitni a 2. szkennelést 😭😭😭😭😭 a fejlesztő sem válaszol a panaszomra.
a videók, mind a hirdetési jutalmak, mind a dupla érmék a kör végén.. csak minden második videó fizet. most kezdtem el játszani ebben az órában. már gondok vannak? nem jó. továbbá ne próbálja erőltetni a Facebook bejelentkezést. még mindig vannak olyan emberek, akik nem facebookoznak. szó szerint nem tudja folytatni a bc játékot. ez nevetséges! Kiestem.
Az új faházas szálloda teljesen fekete. Játssz szintet és szerezhetsz csillagokat, de nem javíthatod meg a szállodát.
Nagyon szeretem ezt a játékot, de most, amikor játszani akarok, leáll és nem töltődik be, és tényleg nem értem, miért idegesít, ha játszani akarok...
Van egy hibájuk, amikor megpróbálják teljesíteni a 2. szintet, a hálószobát. Nem adnak elegendő csillagot a befejezéshez, és lezárják a következő szintet, amíg az be nem fejeződik. Nem tudsz előrelépni. Üzenetet küld nekik a Kapcsolat menüpont alatt, és ők nem lépnek kapcsolatba Önnel. Már csak a játék törlése van hátra.